У Кропивницькому в бібліотеці відбувся інформаційний брифінг

Вересень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 774 | Коментарі: 0

Українська національно – демократична революція 1917 -1921 років має велике історичне значення для нашої країни. 

Тому, кожне покоління звертається до минулого, щоб почерпнути знання з історії й зробити висновки для майбутніх дій.

14 вересня у бібліотеці-філії №10 відбувся інформаційний брифінг «Визначні діячі української революції». Національно-демократична революція стала періодом масового героїзму й високих патріотичних почуттів.

Виразником боротьби стала Українська Центральна Рада, в складі якої діяли видатні представники української національної еліти того часу. Знайомлячись з історією державотворення, учасники заходу дійшли висновку, що визначальним змістом цієї революції стала боротьба за досягнення величної мети – відродження української нації, утворення власної державності.

Вона заклала основи для нових державних перспектив у майбутньому, який привів до відновлення української державності в 1991 р.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool