У Кропивницькому в багатоповерхівці виникла пожежа

Червень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 1358 | Коментарі: 0

11 червня о 15:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання по вул. Козацькій м. Олександрія.

На місце події негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи 2-го Державного пожежно-рятувального загону. Як з’ясувалось, горить 3 м2 речей домашнього вжитку та обшивка на балконі третього поверху 5-поверхового житлового будинку. О 15:31 пожежу було локалізовано та о 15:40 – ліквідовано. До гасіння залучалось 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 2-го ДПРЗ.

О 16:55 стало відомо про пожежу по вул. Нікітіна в обласному центрі. Після прибуття на місце події було встановлено, що горить 5 м2 речей домашнього вжитку в квартирі на сьомому поверсі 9-поверхового житлового будинку. О 17:15 займання було локалізовано та о 17:54 – ліквідовано. В гасінні брали участь 11 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.
Крім того, о 22:12 рятувальники 1-го ДПРЗ залучались на гасіння 15 м2 сміття на відкритій території у с. Соколівське Кропивницького району.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool