У Кропивницькому учнів вищого професійного училища рятувальники провели акцію

Березень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

Фахівці Служби порятунку продовжують весняний цикл пізнавальних заходів для дітей та молоді під загальною назвою «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Для дошкільнят, школярів, студентів та учнів середніх навчальних закладів рятувальники проводять тематичні акції, метою яких є навчити дітей різного віку важливим правилам безпечної життєдіяльності.

Так, 29 березня учні вищого професійного училища № 9 мали змогу ближче познайомитись із особливостями щоденної роботи рятувальників.

Учні побачили дії вогнеборців під час ліквідації умовної пожежі та рятування потерпілого із задимленої будівлі. Велику цікавість викликав пожежний автомобіль: майбутні фахівці сфери обслуговування оглянули зі знанням справи оснащення рятувальної техніки.
Звичайно, чекали на хлопців та дівчат і рухливі конкурси – дехто вперше потримав пожежний рукав та влучив ним у ціль, на швидкість юні учасники одягали протигаз та бойовий одяг. Під час усього заходу рятувальники зупинялися на правилах безпеки, та переконувалися, що молодь добре орієнтується в цих питаннях.

Фахівець групи піротехнічних робіт У ДСНС в області представив учням зразки вибухонебезпечних предметів та розповів алгоритм дій, якщо незнайомий небезпечний предмет, схожий на вибухівку, трапився під час прогулянки.

Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» вкотре довела, що бійці ДСНС вміють не лише ліквідовувати надзвичайні події, а й дарувати дітям знання безпеки разом зі святковим настроєм. Впевнені, що проведення таких заходів з питань безпеки життєдіяльності серед дітей різного віку допоможе уникнути трагедій і зберегти молоді життя.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool