У Кропивницькому учнів гімназії рятувальники навчали правилам безпеки (фото)

Червень 08, 2021 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

8 червня співробітники Служби порятунку зустрілися із учням початкових класів Лелеківської гімназії, що в обласному центрі.

Урок безпеки відбувся з дотриманням усіх необхідних протиепідемічних заходів. Особлива увага приділялася питанням особистої безпеки дітей під час канікул, зокрема порядку дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Рятувальники не тільки розповіли про алгоритм дій у випадку різних надзвичайних подій чи ситуацій вдома або у громадському місці, але й пояснили, як запобігти біді, як надавати допомогу постраждалим, куди телефонувати у разі надзвичайної ситуації.

Детально зупинилися фахівці рятувальної справи на рекомендаціях як поводитись при виявленні вибухонебезпечних предметів та боєприпасів часів Другої світової війни, а також провели невеличку руханку, у ході якої повторили дії у різних надзвичайних ситуаціях.

На завершення зустрічі учні отримали листівки із застереженнями та правилами безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області

У Кропивницькому учнів гімназії рятувальники навчали правилам безпеки

У Кропивницькому учнів гімназії рятувальники навчали правилам безпеки
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool