У Кропивницькому учні школи мистецтв взяли участь у акції

Листопад 12, 2018 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

Щоб якомога ширше познайомити дітей та учнівську молодь із засадами безпеки життєдіяльності, рятувальники за підтримки педагогічних колективів навчальних закладів Кіровоградської області постійно організовують різні заходи.

Так, 12 листопада фахівці прес-служби Управління, групи піротехнічних робіт АРЗСП та 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький прибули до обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) із акцією «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Мета цього заходу – у нетривіальній формі навчити школярів основам безпеки у повсякденному житті, у тому числі – щодо дій на випадок оголошення сигналу тривоги та виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.
Під час акції учні через знайомство із особливостями роботи рятувальників, їхнім спорядженням, спецтехнікою паралельно закріплюють навички відповідальної поведінки.

Так, приміряючи бойовий одяг чи намагаючись загасити уявне полум’я із ручного ствола, діти глибше розуміють серйозність та небезпеку в роботі рятувальника, якому доводиться йти у саме пекло і часто – через чиюсь необачність чи пустощі. Рятувальники в свою чергу не лише розважають учнів, дозволяючи поринути у світ Служби порятунку, але й проводять профілактичні бесіди, направляючи думку дітей до усвідомлення важливості питань безпеки.

У Кропивницькому, учні школи мистецтв, взяли участь у акції

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool