У Кропивницькому учні недільної школи підготували свято для своїх матусь (ФОТО)

Травень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1319 | Коментарі: 0

У 3-тю неділю після Пасхи Православна Церква прославляє подвиг святих жінок-мироносиць: Марії Магдалини, Марії Клеопової, Саломії, Іоанни, Марфи і Марії, Сусанни та інших.

Церква визначає цей день як свято всіх жінок-християнок, відмічає їх особливу і важливу роль в сім'ї і суспільстві, зміцнює їх в самовідданому подвигу любові і служіння ближнім.

7 травня у Спасо-Преображенському кафедральному соборі в недільній школі для дітей з обмеженими можливостями відбулося свято приурочене до Дня жінок-мироносиць та Дня матері. Учні недільної школи розповідали вірші, співали пісні, грали на музичних інструментах. Після концерту кожен в знак любові і вдячності подарував своїй мамі квітку.

Усіх жінок привітав керівник недільної школи для дітей з обмеженими можливостями протоієрей Іван Шемедюк: «Бажаю, щоб ви, дорогі матері та бабусі, подібно до жінок-мироносиць мали велику віру, непохитну вірність, співчуття, милосердя і любов. Нехай Господь благословить ваше життя, дарує міцне здоров’я, мир та щастя».

Також, для малечі і дорослих були проведені пасхальні ігри та конкурси: «Пасхальна естафета», «Вибий приз писанкою», «Катання крашанок» та ін. Учасники молодіжного волонтерського руху «Покров» провели майстер-клас з боді-арту. Завершували святкування за солодким столом.

У Кропивницькому учні недільної школи підготували свято для своїх матусь

У Кропивницькому учні недільної школи підготували свято для своїх матусь

У Кропивницькому учні недільної школи підготували свято для своїх матусь

У Кропивницькому учні недільної школи підготували свято для своїх матусь
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool