У Кропивницькому учні міських шкіл дізнались, як запобігти пожежам

Грудень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 674 | Коментарі: 0

27 листопада співробітники Управління ДСНС у Кіровоградській області провели виховну роботу з безпеки життєдіяльності у загальноосвітніх школах №4 і №5 обласного центру.

Під час спілкування з учнями рятувальники, в першу чергу, ознайомили їх правилами пожежної безпеки, оскільки саме ці надзвичайні події домінують у зведеннях Служби порятунку.

Учні дізнались, як безпечно користуватись побутовою технікою, відкритим вогнем, газовим обладнанням, чому категорично не можна вмикати в мережу одночасно багато електричних приладів, а також коли можна влаштовувати ковзанку на водоймі та як поводитись на кризі. Крім того школярам розповіли, як весело зустріти Новий рік та Різдво, прикрасити ялинку і оселю, запустити феєрверк, щоб при цьому в будинку не спалахнула пожежа. Фахівці рятувальної справи зауважили, що, перебуваючи у святкові дні у людних місцях, варто повсякчас пам’ятати про обережність: уникати натовпу, звертати увагу на підозрілі предмети й речі – коробки, іграшки, банки, мобільні телефони, залишені нібито без нагляду, які можуть виявитись вибухонебезпечними. 

Під час зустрічі з школярами рятувальники роздали застерігаючі листівки з правилами поводження у побуті та під час Новорічних свят.

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool