У Кропивницькому учні ліцею прийняли участь у квесті (ФОТО)

Вересень 15, 2022 | Новини | Переглядів: 1478 | Коментарі: 0

Сьогодні, 15 вересня, учні кропивницького професійного ліцею взяли участь у навчальному квесті, мета якого – засвоїти алгоритми, за якими слід правильно діяти під час надзвичайних ситуацій, що можуть трапитись у повсякденному житті і особливо – в умовах війни в Україні.

У Кропивницькому учні ліцею прийняли участь у квесті

У Кропивницькому учні ліцею прийняли участь у квесті

У Кропивницькому учні ліцею прийняли участь у квесті

У Кропивницькому учні ліцею прийняли участь у квесті


Рятувальники, сапери, медики та поліцейські об’єднали зусилля, щоб зробити пізнавальний захід корисним і водночас цікавим для юнаків та дівчат.

Перед майбутніми фахівцями будівельних професій, які поділились на команди, стояло цікаве завдання: пройти швидко та правильно кілька «станцій» – тематичних локацій: медика, сапера, рятувальника, поліцейського тощо. Виконавши усі завдання, у підсумку молодь навчилась діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів, надавати першу допомогу товаришам до прибуття лікаря, орієнтуватись у задимленому середовищі, повторили правила пожежної безпеки, дорожнього руху та отримали заряд енергії!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool