У Кропивницькому творче об’єднання «Парус» змінило назву (ФОТО)

Вересень 07, 2022 | Новини | Переглядів: 1740 | Коментарі: 0

У Кропивницькому початок вересня попри війну зібрав у спільному колі партнерів та давніх друзів головної книгозбірні області – творче об’єднання «Парус» з його незмінною очільницею, поетесою і громадською діячкою Оленою Надутенко.

У Кропивницькому творче об’єднання «Парус» змінило назву

У Кропивницькому творче об’єднання «Парус» змінило назву

У Кропивницькому творче об’єднання «Парус» змінило назву


На зустріч завітали поети та письменники Тетяна Маркова, Михайло Радкевич, Ірина Кінша, Валентин Карпов, Сергій Шпудейко, Наталя Шмідке, Валентина Саєнко, Микола Ільїн, Олена Мороз.

На початку зустрічі спільним рішенням було підтримано ідею перейменувати творче об’єднання на україномовний варіант «Паруса» – «Вітрила».
Сергій Осадчий, голова обласної громадської організації «Об’єднання болгар «Нашите хора»», презентував пісню «Побратими» на слова Олексія Кононенко (переклад болгарською Марія Шандурко). Це була прем’єра пісні.

Творче об’єднання відоме і популярне у місті та області, в науковій бібліотеці імені Дмитра Чижевського проходять зустрічі, презентації книг, альманаху «Крізь час і простір».

«Вітрила» завжди відкриті для нових авторів, виконавців та просто любителів поетичного слова і бардівської пісні. На вересневому засіданні письменники радо зустріли та прийняли до свого дружнього колективу нового члена – Олександра Затоку.

Тетяна Колєчкіна


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool