У Кропивницькому центр наукових досліджень розмістив свої видання на сайті обласного архіву

Грудень 30, 2022 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

Регіональний центр наукових досліджень із історії України розмістив свої видання на сайті (https://dakiro.kr-admin.gov.ua/) Державного архіву Кіровоградської області. Про це повідомив директор центру Борис Шевченко.

«Ми посилюємо співпрацю з обласним архівом і підписали відповідний договір. Перший крок реалізації - це оприлюднення напрацьованих науково-популярних видань на офіційному сайті архіву. Кожен охочий може з ними ознайомитися в електронному форматі, друковані видання центр передає до бібліотек області», - зазначив директор центру.

За його словами центр наукових досліджень та обласний архів працюватимуть і над спільними проєктами.

«Ми повинні популяризувати архівні документи, адже це готові історичні факти, та формування максимально об’єктивного уявлення про минуле Кіровоградщини», - додав Борис Шевченко.

Як уже повідомлялося, архівні документи про діяльність УПА на Кіровоградщині вперше презентував Регіональний центр наукових досліджень із історії України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool