У Кропивницькому триває реалізація масштабного інфраструктурного проекту з будівництва арки

Червень 10, 2019 | Новини | Переглядів: 1340 | Коментарі: 0

Минулого тижня голова облдержадміністрації побував на кількох важливих об’єктах області, де тривають будівельні роботи.

 Це театр в місті Олександрії, ургентна операційна в обласній лікарні та арка по вулиці Ельворті в Кропивницькому. Про це Сергій Кузьменко повідомив на щотижневій апаратній нараді.

"Реалізація проекту з будівництва арки, завдяки якій буде поєднано дві частини міста, – це приклад того, як необхідно виконувати передвиборчі обіцянки. Дякую міському голові обласного центру за наполегливість і бажання реалізувати цей проект, – підкреслив керівник ОДА. – Не тільки фінансування було важливим у його реалізації, а й організаційна робота. Щоб побудувати цю арку необхідна була підтримка найвищих посадових осіб держави, адже зупинити рух потягів – це не проста справа. Ми продемонстрували, що можемо це зробити і домовилися з "Укрзалізницею". Голова облдержадміністрації подякував за допомогу у реалізації цього надважливого для обласного центру проекту колишньому Президенту Петру Порошенку та Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману.

Сергій Кузьменко повідомив, що основні роботи з будівництва арки практично виконано, тому цього тижня планується відновити рух потягів. А головний результат від реалізації проекту невдовзі отримають жителі обласного центру – можливість вільно рухатися містом.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool