У Кропивницькому триває акція «Допоможи зібратися до школи»

Серпень 20, 2020 | Новини | Переглядів: 632 | Коментарі: 0

Багатодітним та малозабезпеченим родинам Кропивницького допомагають зібрати дітей до школи.

З цією метою, Кропивницька міська організація ПП «Ліва опозиція» проводить акцію «Допоможи зібратися до школи». Вона триватиме до 27 серпня.

Мета акції – допомога малозабезпеченим, багатодітним родинам та родинам з дітьми-інвалідами зібрати дітей до школи, - зазначає голова міського осередку партії Анатолій Звєрєв. З його слів, акція проводиться вже не перший рік і завжди находить відгук та підтримку небайдужих містян.

Завдяки цій допомозі, дітлахи мають можливість приступити до занять в школі забезпеченими всім необхідним, а для першачків, свято першого дзвоника, стане значимою та пам’ятною подією у житті.

Долучитись до акції та передати дітям шкільні приладдя може кожен небайдужий містянин, для цього необхідно звернутись до офісу міської організації ПП «Ліва опозиція» за адресою: м. Кропивницький, вул. А. Тарковського, 68.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool