У Кропивницькому тренувались гасити пожежу на фабриці з пошиття одягу

Жовтень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 727 | Коментарі: 0

31 жовтня у Кропивницькому відбулись тренувальні тактичні навчання з особовим складом 1-го Державного пожежно-рятувального загону У ДСНС в області на ВАТ Кіровоградська швейна фабрика «Зорянка».

Під час навчань вивчалась оперативно-тактична характеристика кожної будівлі об’єкту, включаючи адміністративний та виробничі корпуси, цехи, магазин, господарчі та допоміжні споруди, системи забезпечення пожежної безпеки, водопостачання, шляхи евакуації та рятування.

Окремо було розглянуто послідовність проведення рятувальних робіт та організація гасіння пожежі.

Практична частина проходила у найбільш небезпечному місці фабрики – ватній дільниці, де згідно із задумом і спалахнула умовна пожежа та звідки вогонь почав поширюватись на інші приміщення.

Відповідно до напрямків свої дії під час ліквідації умовної надзвичайної ситуації на потенційно небезпечному об’єкті відпрацювали начальники караулів, керівники гасіння пожежі, штаб, начальники оперативних дільниць та особовий склад пожежно-рятувальних частин.

Працівники підприємства також тренувались, як будуть діяти у випадку пожежі. Багато уваги було приділено вивченню вимог безпеки праці, щоб у випадку реальної пожежі уникнути травмування особового складу пожежно-рятувальних підрозділів.

Всього у навчаннях були задіяні  7 одиниць техніки.

Прес-служба У ДСНС в області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool