У Кропивницькому театр ляльок щомісяця вітає дітей із днем народження

Лютий 21, 2023 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

Актори Кіровоградського обласного академічного театру ляльок щомісяця влаштовують акцію, вітаючи дітей із днем народження прямо на сцені.

Про це розповів директор Григорій Педько звітуючи голові обласної ради Сергію Шульзі сьогодні, 21 лютого.

«Наприкінці кожного місяця після вистави актори нашого театру запрошують на сцену дітей для привітань із днем народження. Єдине, просимо батьків до 23 числа місяця зробити заявку. Для малечі купуємо різні подарунки та солодощі, влаштовуємо свято», - зазначив Григорій Педько.

Такий інтерактив запровадили чотири роки тому і він ще більш заохочує юних глядачів до відвідин театру.

Директор уточнив, послуга безкоштовна.

«У такий спосіб ми даруємо дітям гарні емоції, прищеплюємо любов до театру. У час ковіду, а тепер війни наша акція стала ще більш потрібною, ще більш важливою. У дітей має бути щасливе дитинство і добре, коли ми стаємо його частиною», - додав Григорій Педько.

Як уже повідомлялося, театр корифеїв готує додаткові покази вистави «Вільні метелики» на березень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool