У Кропивницькому свіжий асфальт змило потоком води

Серпень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 1283 | Коментарі: 0

Минулого тижня ливнева дорожня мережа у Кропивницькому не впоралася із великою кількістю дощової води, а у деяких місцях не витримав випробування стихією і нещодавно укладений асфальт.

Міський голова доручив профільним управлінням міської ради: житлово – комунального господарства і капітального будівництва, зробити ретельний аналіз ситуації із залученням усіх необхідних спеціалістів.

- За дві години у місті випало 50 % місячної норми опадів, - відзначив очільник міста під час наради з кеірвниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 8 серпня.

– Але ж і асфальт по Андріївській укладався згідно з проектом, розрахунками. На це використані мільйони гривень бюджетних коштів. Там облаштована нова зливова каналізація. Чому вона не спрацювала, Чому змило асфальт потоком води? А новий тротуар по провулку Фортечному, який в минулому році постелили геть провалився у деяких місцях! Це теж злива винна? А ще мене цікавить питання: чому підприємства, які дозволяють собі неякісну роботу на дорогах нашого міста, отримують нові підряди і з ними укладаються нові угоди?

Комунальники обстежать усі дороги і тротуари обласного центру, пошкоджені стихією, а результати обстеження будуть оприлюднені, у тому числі під час зустрічі з керівниками підрядних дорожніх організацій. А винні мають понести відповідальність, наголосив Андрій Райкович. Треба, врешті навчитись працювати якісно. Щоб зробити один раз на багато років. А не переробляти по кілька разів на рік.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool