У Кропивницькому судитимуть державного виконавця міського управління юстиції

Березень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 758 | Коментарі: 0

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно державного виконавця одного з відділів виконавчої служби Управління юстиції м. Кропивницький.

Як повідомлялось раніше, 17 січня 2017 р. офіцерами військової прокуратури спільно з працівниками Управління захисту економіки в Кіровоградській області ласого до наживи посадовця затримано під час одержання неправомірної вигоди на загальну суму 10 тис. грн.
Слідством установлено, що за закриття виконавчого провадження про стягнення з громадянина Б. боргових зобов’язань у сумі понад 100 тис. дол. США на користь банківської установи та видачу довідки про відсутність стосовно нього виконавчих проваджень державний виконавець вимагав та отримав неправомірну вигоду.
Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України зазначеній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади та службового становища).
Тепер подальшу долю нечистого на руку посадовця вирішуватиме суд.
Військова прокуратура Південного регіону


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool