У Кропивницькому створюють подарунки до Великодня

Квітень 13, 2019 | Новини | Переглядів: 1824 | Коментарі: 0

Коли природа прокидається, земля одягається у неперевершений пістрявий килим, а люди святкують багато весняних свят.

У арт-студії "101 Хобі-Т" при міській бібліотеці №18 теж готуються до свята і працюють над створенням подарунків до Великодня. 

Розмальовані власноруч дерев'яні писанки прикрасять святковий стіл, а декор з віночків сьогодні невід'ємна частина будь-якого свята. Тому великодні віночки діти і дорослі на майстер-класах створюють з природніх матеріалів і вони стають неперевершеним справжнім дивом, виготовленим з любов'ю та натхненням!

Арт-студія «101 Хобі-Т» запрошує щосуботи на майстер-класи, уся інформація у розділі «Оголошення» на сайті бібліотеки №18 https://bibl18kr.io.ua/

Також там можливо переглянути цікаві фотографії у розділі "Фото", відео сюжети у розділі "Відео". Приходьте та приєднуйтесь!

У Кропивницькому створюють подарунки до Великодня

Галина Суржок


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool