У Кропивницькому створюють електронну карту доступності міста (ФОТО)

Квітень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

Студенти  безкоштовної школи програмування Ш++ розробили спеціальну веб-сторінку та мобільний додаток, за допомогою яких люди із особливими потребами мають можливість знайти на мапі обласного центру об’єкти, облаштовані пандусом і кнопкою виклику.

 Створення такого соціального ресурсу “Місто для всіх” стало гарною практикою для кропивницьких студентів - програмістів, - відзначила ініціатор проекту Ірина Іванова.

 Сподіваюся, що його реалізація принесе реальну користь рідному місту. Мобільний додаток міститиме не лише актуальну інформацію про наявні пандуси і кнопки виклику. Тут можна буде скористатися довідкою про умови виклику соціального таксі чи довідатися про графік руху тролейбусів з низькою підлогою.

Адреса веб-сторінки: http://opencity.shpp.me

У Кропивницькому створюють електронну карту доступності міста (ФОТО)

У Кропивницькому створюють електронну карту доступності міста (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool