У Кропивницькому створили ініціативну групу по відновленню та захисту конституційних гарантій

Лютий 10, 2018 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

30 січня 2018 року у Кропивницькому відбулися збори на яких було прийнято рішення створити Ініціативну групу «НАРОДОВЛАДДЯ КІРОВОГРАДЩИНИ» по відновленню та захисту конституційних гарантій на території Кіровоградської області.

На зборах виступили

1. Неділько О.М. - Доповів учасникам зборів своє бачення причин масового порушення конституційних і законних гарантій громадян України. Поділився інформацією, щодо запитів та відповідей на запити до органів державної влади, відносно дотримання законності процедури утворених ними органів. Запропонував об'єднати зусилля громадян України та громадських організацій стосовно поліпшення просвітницької роботи серед громадян України стосовно наданих їм конституційних гарантій з метою відновлення конституційного ладу на території Кіровоградської області.
2. Остащук В.М. - Підтримав пропозицію Неділька О.М. щодо необхідності об'єднання зусиль та поліпшення просвітницької роботи серед громадян України.
3. Боршуляк О.В. - Підтримав пропозицію та звернув увагу учасників зборів, на якість інформації, яка буде поширюватись серед громадян України, так як від цього буде залежати еффективність роботи створенної Ініціативної групи. Запропонував залучати до просвітницької роботи визнанних в Україні фахівців, які мають значний досвід розбудови територіальних громад. А також залучати місцевих фахівців, які володіють необхідними для цієї мети знаннями.

Враховуючи, що на території Кіровоградської області мають місце:
1 - факти масового і систематичного порушення/ігнорування норм Конституції України і законів України відносно громадян України з числа:
• ветеранів війни і праці;
• ветеранів військової служби і правоохоронних органів;
• учасників бойових дій на територіях інших держав;
• постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи;
• членів сімей, які втратили годувальника з числа вищезазначених осіб;
• інших громадян України.
2 - наявність утворених у протиправний спосіб органів державної влади і місцевого самоврядування,
а також, усвідомлюючи свою відповідальність перед наступними поколіннями, вирішили

1. Створити Ініціативну групу “НАРОДОВЛАДДЯ КІРОВОГРАДЩИНИ” по відновленню та захисту конституційних гарантій на території Кіровоградської області.
2. Надати право підписувати звернення, заяви, запити, тощо від імені Ініціативної групи всім членам Ініціативної групи, обговоривши та погодивши їх заздалегідь з іншими членами Ініціативної групи.
3. Повідомити органи державної влади, місцевого самоврядування та засоби масової інформації про початок роботи Ініціативної групи на території Кіровоградської області.

Більш докладніше на сайті НАРОДОВЛАДДЯ КІРОВОГРАДЩИНИ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool