У Кропивницькому студенти та рятувальники поспілкувались на тему пожежної безпеки

Жовтень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 673 | Коментарі: 0

3 жовтня у м. Кропивницький працівники пожежно-рятувальної служби області спільно з фахівцями навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності провели для студентів Кіровоградського комерційного технікуму семінарське заняття щодо питань захисту та безпеки життєдіяльності під час техногенної та пожежної надзвичайної ситуації.

Майбутнім підприємцям, товарознавцям, економістам фахівці Служби порятунку розповіли про причини виникнення пожеж, способи запобігання їм та дії при виникненні пожежі у місці масового перебування людей.

Докладна лекція викладача навчально-методичного центру про правила, яких необхідно дотримуватись, щоб не спричинити пожежу, та про первинні засоби пожежогасіння, які застосовуються на ранніх стадіях займання, про індивідуальні засоби захисту органів дихання, супроводжувалась демонстрацією тематичних слайдів та відеофільму. При цьому акцентовано увагу присутніх на помилках, яких варто уникнути в умовах реальної надзвичайної ситуації, оскільки від цього залежить порятунок життя.

Підсумовуючи сказане під час лекції, рятувальники закликали студентів не втрачати пильності, більше уваги приділяти власній безпеці та постійно удосконалювати свої знання основ безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool