У Кропивницькому студенти ДНМУ привітали особливих дітей з Миколаєм (ФОТО)

Грудень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

На свято Миколая, 19 грудня, студенти Донецького національного медичного університету привітали дітей та молодих людей, які виховуються у Знам'янському дитячому будинку-інтернаті.

Студентське самоврядування організувало благодійний збір коштів на смаколики та фрукти для дітей. Зустрілися з хлопцями та дівчатами заступник декана МФ №2 з виховної роботи Ярослава Тур, студенти вітчизняного факультету та актив самоврядування, студент міжнародного медичного факультету з Марокко Амін Малек.

Для вихованців дитячого будинку створені необхідні умови, нещодавно спонсори навіть оснастили кухні, де діти з особливими потребами навчаються самостійно готувати та розвивають моторику. Професійні ж кухарі готують смачні страви та випічку. Проте найбільше турботу про дітей видно не лише в побутових умовах, а й у ставленні персоналу та директора. Вихователі зі сльозами на очах розповідають про долю вихованців, та кажуть, що, коли треба якась допомога, не рахуються з особистим часом.

Діти та музичні керівники підготували вірші та музичні композиції. Під баян вони виконують не лише новорічні, а й відомі сучасні пісні.

Студенти вручили керівництву закладу солодкі подарунки та фрукти, а ще більшим сюрпризом стала казка "Рукавичка", де кожен гість став казковим персонажем. Пісні Аміна Малека під гітару просто зачарували кожного глядача.

Вихованці закладу пам'ятають студентів ДНМУ ще з минулого року, тому залюбки з ними спілкувалися, танцювали та обіймалися.

 У Кропивницькому студенти ДНМУ привітали особливих дітей

 У Кропивницькому студенти ДНМУ привітали особливих дітей

Ірина Полулях 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool