У Кропивницькому стартував всеукраїнський конкурс юних музикантів

Січень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

Вчора у Кіровоградському музичному коледжі відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського фестивалю-конкурсу української академічної музики «Класик-проект», присвяченого пам’яті композитора Юлія Мейтуса.

Цього року участь у конкурсі взяли 57 юних виконавців із Кіровоградської, Хмельницької, Тернопільської та Київської областей.

Для гостей та учасників музичного фестивалю відбувся концерт академічної музики за участі солістки Хмельницької обласної філармонії Фатіми Чергіндзія, артиста Національного камерного ансамблю солістів «Київська камерата», композитора Золтана Алмаші та творчих колективів Кіровоградського музичного коледжу.

акож відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу на краще виконання творів Юлія Мейтуса. Нагороди і подарунки юним виконавцям вручив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Він привітав усіх учасників конкурсу та побажав їм натхнення, творчих здобутків, нових перемог на мистецькій ниві.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool