У Кропивницькому стартував набір кандидатів на посади слідчих

Листопад 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1313 | Коментарі: 0

Прийом заявок на участь у конкурсі триватиме два тижні, з 21 листопада до 5 грудня. Про це повідомив під час брифінгу, що відбувся в обласному главку відомства, начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в області Андрій Човпан.

«Набір кандидатів відбуватиметься на 25 вакантних посад у територіальні відділи та відділення поліції Кіровоградщини та проходитиме у декілька етапів. Цей процес включатиме в себе тестування, складання нормативів для визначення рівня фізичної підготовленості, проходження медичного обстеження та проведення співбесід поліцейською комісією з претендентами, які пройшли зазначені етапи відбору.
Слід зазначити, що в ГУНП області вже створена та діє поліцейська комісія, до складу якої увійшли представники від: МВС, Нацполіції України, ГУНП в області, а також громадськості, делеговані Кіровоградською обласною радою», - розповів Андрій Григорович.
Основними вимогами до кандидатів на посади слідчих є громадянство України, наявність вищої юридичної освіти, знання Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію», «Про запобігання корупції», кримінального процесуального законодавства та вільне володіння українською мовою.

Участь у відборі можуть брати як колишні працівники, які зарекомендували себе за час служби виключно з позитивного боку, та мають значний досвід роботи, так і нові люди, яких цікавлять зміни у державі та які виявлять бажання стати їх частиною.
Кандидати, що подолають усі етапи конкурсу і будуть відібрані на службу, мають пройти навчання у спеціалізованих навчальних центрах підготовки поліцейських, орієнтовний термін якого становить 4 місяці.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool