У Кропивницькому сталося займання в їдальні

Липень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 771 | Коментарі: 0

3 липня відбулись тренувальні тактичні навчання з особовим складом 1-го Державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України у Кіровоградській області з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на об’єкті з масовим перебуванням людей. Навчання проходили на території КЗ «Кіровоградська обласна психіатрична лікарня».

Головна мета навчань – відпрацювати на усіх рівнях виконання заходів з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій на об’єкті з масовим перебуванням людей.

Згідно з тактичним задумом, внаслідок короткого замикання сталося займання в їдальні корпусу № 11. Першочерговим завданням бул організувати заходи з евакуації персоналу та пацієнтів.

Під час навчання усіма ланками, задіяними до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, було відпрацьовано алгоритм дій при виникненні пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей. За висновком керівного складу навчань, усі дії та розпорядження керівників гасіння пожеж, начальників караулів, штабу, оперативних дільниць відповідали тактичному задуму та були чіткі, грамотні, виважені.

Адміністрація та персонал лікарні, працівники, відповідальні за пожежну безпеку, на належному рівні виконали покладені на них обов’язки до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, а особовий склад 1-го Державного пожежно-рятувального загону діяв злагоджено та оперативно.

Усього до навчань було залучено 30 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool