У Кропивницькому стали відомі імена лауреатів стипендій міського голови

Вересень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 761 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 вересня, комісія під орудою заступника міського голови Наталії Дзюби визначила шістьох студентів, які впродовж року отримуватимуть з міського бюджету додаткову підвищену стипендію

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Для вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації вона складає 450 гривень, для ВНЗ ІІІ – ІV рівнів акредитації – 600 гривень.

Враховуючи досягнення кандидатів у навчанні та науковій і громадській діяльності, члени комісії назвали стипендіатами міського голови серед закладів І-ІІ ступенів акредитації:

Колючу Марію - студентку ІІ курсу фельдшерського відділення спеціальності «Лікувальна справа» Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Й.Мухіна;
Скрипник Марію - студентку ІІ курсу комерційного відділення Кіровоградського комерційного технікуму;
Ткаченко Аллу - студентку ІІ курсу спеціальності «Бухгалтерський облік» Кіровоградського машинобудівного коледжу Кіровоградського національного технічного університету.
Серед закладів ІІІ – ІV ступенів акредитації:
Соловйову Вікторію - студентку ІІІ курсу факультету економіки та менеджменту Кіровоградського національного технічного університету;
Сапожнікову Яну - студентку ІV курсу факультету історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка;
Чорну Наталію - студентку ІV курсу спеціальності «Видавнича справа та редагування» Кіровоградського інституту розвитку людини.

Додаткові виплати стипендіати почнуть отримувати з вересня поточного року, а сертифікат на отримання стипендії міського голови буде їм вручені під час урочистостей з нагоди відзначення Дня студента у листопаді.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool