У Кропивницькому справу жінки, обвинуваченої у вбивстві своєї 12 річної доньки направлено на розгляд суду

Квітень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 612 | Коментарі: 0

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 35 річної жінки, яка підозрюється у вбивстві своєї неповнолітньої доньки, яке сталося 8 грудня 2017 року в обласному центрі.

Процесуальним керівником у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 12 річної дівчинки (п.2, п.4 ч. 2 ст. 115 КК України – умисне убивство) затверджено клопотання про застосування щодо жінки примусових заходів медичного характеру.

Напередодні слідчі отримали висновок фахівців «Одеського обласного медичного центру психологічного здоров”я», де жінка проходила стаціонарне обстеження. За результатами проведення судово-психолого-психіатричної експертизи жінка на момент вчинення вбивства та на даний час «не здатна усвідомлювати свої дії та керувати ними».

На підставі отриманого висновку слідчим за погодженням з процесуальним прокурором було внесено клопотання до суду щодо зміни запобіжного заходу стосовно підозрюваної з тримання під вартою на поміщення до психіатричної установи. На даний час жінка перебуває в «Кіровоградській обласній психіатричній лікарні» с. Нового.

Наразі клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно 35 річної матері убитої дівчинки направлено до суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool