У Кропивницькому справу про підкуп посадовця поліції скеровано до суду

Травень 13, 2021 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно фігуранта кримінального провадження, який вчинив спробу підкупу посадовця поліції за непритягнення до кримінальної відповідальності за підозрою у вчиненні розбою (ч.3 ст.369 КК України).

Нагадаємо, у грудні минулого року, обвинувачений зі спільниками, із застосуванням зброї, здійснили розбійний напад на складські приміщення сільсьгосппідприємства, з території якого викрали два трактора, оприскувач, плуг, грошові кошти завдавши господарству збитків на близько мільйон гривень.

Підозрюваний запропонував керівнику карного розшуку Нацполіції в області неправомірну вигоду у розмірі 9000 доларів США за не притягнення його та інших членів групи до кримінальної відповідальності за вищевказані злочини.

Після передачі першої частини від обіцяної суми – однієї тисячі доларів США, був затриманий. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool