У Кропивницькому справу депутата викритого на хабарі скеровано на судовий розгляд

Жовтень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 612 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом вимагання та отримання 133 тис грн неправомірної вигоди депутатом Фортечної районної ради у м. Кропивницькому.

Досудовим розслідуванням встановлено, що кошти чиновник вимагав та отримав від приватного підприємця аби вплинути на членів постійної комісії та виконавчого комітету міської ради м. Кропивницького з метою отримання підприємцем місця під розміщення рекламних об’єктів.

Обвинувальний акт за ч. 2 ст. 369-2 (одержання неправомірної вигоди за здійснення впливу на посадових осіб) КК України та угоду про визнання винуватості направлено до Кіровського районного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, депутата було затримано 6 липня 2018 року за результатами проведення спільної операції прокуратури Кіровоградської області, УЗЕ в області та слідчих обласної поліції.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool