У Кропивницькому спіймали на місці злочину викрадача кабелю

Серпень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

У підвальному приміщенні багатоповерхівки, розташованої в одному з спальних районів міста, поліцейські застали злодія, який відрізав майже 200 метрів дроту.

Близько 3-ї години ночі наряд батальйону поліції охорони здійснив виїзд на повідомлення оператора підприємства зв’язку про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю.

Прибувши за адресою, працівники поліції заблокували вхід у підвал та почали його обстеження. У результаті виявили пошкодження кабелю та невідомого, який намагався сховатися. Біля чоловіка знаходилося близько 200 метрів відрізаного телефонного кабелю та предмет, схожий на ніж.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Правопорушником виявився 22-річний мешканець міста, який вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків, зловмиснику інкримінують правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка).

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool