У Кропивницькому слухачі курсів склали присягу працівника служби цивільного захисту

Листопад 15, 2019 | Новини | Переглядів: 769 | Коментарі: 0

15 листопада в Управлінні У ДСНС України у Кіровоградській області урочисто привітали групу випускників навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які сьогодні складали Присягу працівника служби цивільного захисту на вірність українському народові та невдовзі поповнять лави рятувальників області.

Тридцять слухачів курсів пройшли первинну професійну підготовку за професією «Пожежний-рятувальник» та набули практичного досвіду, який дасть змогу працювати у пожежно-рятувальних підрозділах області.

Варто відзначити, що вже стало доброю традицією, коли до лав рятувальників вступають колишні військові, учасники операції об’єднаних сил. Незаймай Ярослав – один з сьогоднішніх випускників навчального пункту, який також вирішив продовжити службу в якості рятувальника. Ще один з майбутніх пожежних-рятувальників, Владислав Кулик, продовжить у Службі порятунку династію своєї родини. 

Перед випускниками з мотивуючою промовою виступив т.в.о. заступника начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Роман Педан, який зауважив, що впевнений у їх кваліфікованості та моральній і фізичній готовності протистояти суворим викликам природної стихії та техногенним аваріям і катастрофам, оскільки вони отримали грунтовні знання та успішно склали іспити. Однак головне випробування у них ще попереду. Адже відтепер вони вступатимуть у боротьбу за життя людей. Роман Педан побажав новоспеченим рятувальникам витримки й мужності, не лякатись труднощів, належно виконувати покладені на них обов’язки та гідно нести службу у гарнізоні, який за професійними показниками вважається одним з кращих у державі.
Бійців, які щойно склали присягу, благословив та сказав напутнє слово священик Української Православної Церкви Київського Патріархату отець Рафаїл.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool