У Кропивницькому скоєно напад на намет «Лівої опозиції»

Жовтень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 1724 | Коментарі: 0

Сьогодні, 16 жовтня в Кропивницькому на перехресті вулиць Великої Перспективної та Гоголя, близько 11.30 було скоєно напад на намет Політичної партії «Ліва опозиції».

- Троє чоловіків, з закритими обличчями, раптово підбігли до намету і намагалися зробити якісь написи фарбою та відібрати партійний прапор. Мабуть це така реакція радикалів на збір підписів під звернення до президента проти продажу української землі, - каже активіст Василь Мосієнко.

Також за інформацією партійців, які чергували в наметі, при нападі невідомі застосовували газові балончики, а при втечі один з них обранив ніж.

Після нетривалої штовханини нападники  втекли у невідомому напрямку. Прибулі на місце події працівники поліції оглянули місце події та склали протокол.

Більше фото: Кропивницький: чарівність осені у фотографіях


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool