У Кропивницькому ситуація із пасажирськими перевезеннями залишається складною

Серпень 30, 2021 | Новини | Переглядів: 1836 | Коментарі: 0

Одна з причин – чималі збитки КП «Електротранс». Через вимогу Кабміну перевозити в громадському транспорті пасажирів за кількістю місць для сидіння.

Цю постанову не скасували, хоч міська рада неодноразово зверталася до посадовців вищого рівня з проханням дозволити перевозити більшу кількість людей в тролейбусах і автобусах, адже епідситуація дозволяла.

- Це впливає на собівартість перевезень. Ми вже майже два роки ганяємо на третину заповнений транспорт, - звернув увагу Андрій Райкович. - Я розумію, що підвищення тарифів – річ непопулярна. Але ми йдемо на те, щоб використовувати дотацію з міського бюджету. Сьогодні пільги нa безкoштoвний пpoїзд пенсіонерів, які гapaнтує деpжaвa, здійснюються зa paхунoк міськoгo бюджету. Нapaзі у Кpoпивницькoму загалом пpoживaють 90 тисяч пільгoвиків усіх категорій. І ми дотуємо наше підприємство на близько 160 мільйонів гривень! І це, безумовно, є причиною перегляду тарифів на проїзд у транспорті.  

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool