У Кропивницькому школярів познайомили з роботою кінологів

Травень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

На екскурсії у кінологічному центрі Нацполіції області побували першачки із загальноосвітньої школи І ст. «Мрія» та учні 2-3 класів навчально-виховного об’єднання № 35, що у Кропивницькому.

Про діяльність підрозділу та, зокрема завдання щодо участі у розкритті злочинів і забезпеченні охорони публічного порядку розповів начальник центру Артем Матвєєв.

Упродовж зустрічі кінологи разом із чотирилапими вихованцями продемонстрували дітям, як службові собаки виконують команди, долають смугу перешкод, «затримують» небезпечних зловмисників та шукають заборонені предмети.

Школярі з величезною цікавістю та захватом слідкували за кожним рухом тварин, за злагодженою роботою «у парі» вихованців та їх наставників. Вправні трюки малеча нагороджувала оплесками і схвальними відгуками.
Після завершення показових виступів, хлопчики та дівчатка мали можливість погладити службових собак і сфотографуватися з ними на згадку.

Усі без винятку маленькі гості були враженні вміннями вихованців особливого поліцейського підрозділу, а дехто з дітей навіть виявив бажання у майбутньому стати кінологом.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

У Кропивницькому школярів познайомили з роботою кінологів
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool