У Кропивницькому школярі знайомилися з новинками українських видавництв

Квітень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 790 | Коментарі: 0

У справжній книговир поринули користувачі Центральної бібліотеки для дітей. В день нової книги «Читай з нами українське» малята і школярі знайомилися з новинками українських видавництв – це твори і сучасних авторів і класика.

Інформацію про нові видання діти знаходили на літературному подіумі, книжкових виставках, тематичних полицях та під час оглядів.

Малятам сподобалась розповідь про кота Смугастика із книги Тані Стус «Біла, Синя та інші». А юним дівчатам припали до смаку поради модельєра Оксани Караванської. У виданні «Стильна книжка для панянки» вони знаходили поради як обирати джинси які пасуватимуть до того чи іншого стилю та як їх поєднувати з вишиванкою.

Були цього дня в книгозбірні і цікаві інтерактивні ігри, і бібліотечне лото, і віртуальні подорожі.

Захід було проведено в рамках читацького фестивалю «Весняний книговир».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool