У Кропивницькому Сергій Шульга зустрівся з представниками Республіки Корея (ФОТО)

Січень 10, 2022 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Голова обласної ради Сергій Шульга обговорив перспективи реалізації інвестиційних проєктів на Кіровоградщині з представником бізнес-кіл Республіки Корея Мін Су Ханом та президентом компанії «SafeUsDrone» Воонг Шин Кваком.

«Кіровоградська область і Республіка Корея майже 10 років вибудовують партнерські стосунки. Маю надію, у цьому році нам вдасться приступити до реалізації спільних проєктів. Ми зацікавлені у присутності інвестиційно-орієнтованого закордонного бізнесу в області і готові створювати умови для комфортної роботи», - зауважив Сергій Шульга під час зустрічі.

Сторони обговорили питання співпраці у напрямку впровадження інноваційних технологій і створення нових підприємств тощо.

«У нас багато спільних напрямків для розвитку подальшої співпраці. Зокрема, Кіровоградська область зараз активно працює над відновлення аеропорту в Кропивницькому. Ми розглядаємо цей об‘єкт як сучасний авіахаб», - сказав голова обласної ради.

Представники Республіки Корея заявили про готовність активізації співпраці з регіоном.

«Стабілізація ситуації в Україні дає нам підстави активізувати співпрацю. Ми розглядаємо кілька напрямків для інвестицій. У тому числі нас зацікавив проєкт розвитку авіахабу», - підкреслив Мін Су Хан.

Сторони домовилися про напрацювання дорожніх карт і продовження переговорів із зацікавленими компаніями.

Також участь у зустрічі взяли директор обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Кропивницький» Олександр Мільто, очільниця регіонального фонду підтримки підприємництва Ольга Ковальова-Алокілі, експерт із авіапитань Леонід Шмаєвич, кандидат економічних наук Галина Кузьменко, керівник технопарку «FLIGHT CITY 4.0» Сергій Неділько та інші.

У Кропивницькому Сергій Шульга зустрівся з представниками Республіки Корея

У Кропивницькому Сергій Шульга зустрівся з представниками Республіки Корея


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool