У Кропивницькому Сергій Шульга підсумував робочу зустріч із Послом Словацької Республіки

Вересень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1358 | Коментарі: 0

Голова обласної ради Сергій Шульга підсумував робочу зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Словацької Республіки в Україні Мареком Шафіном, який перебуває на Кіровоградщині  28 вересня.

«Ми обговорили питання відновлення співпраці на рівні регіонів Словаччини та Кіровоградською областю. Також мова велася про налагодження співпраці між Словацькою Республікою та ПАТ «НВП «Радій». У контексті інвестиційного потенціалу домовилися про реалізацію бізнес-місії і візит делегації зі Словаччини до Кіровоградської області щойно дозволить епідеміологічна ситуація. Водночас напрацювали спільні ініціативи у галузях освіти та культури», - прокоментував голова обласної ради Сергій Шульга.

Як повідомлялося раніше, Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Марек Шафін ознайомився з роботою ферми-сироварні «Лісова коза», узяв участь у відкритті виставки сучасних словацьких художників в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Чижевського, а також оглянув потужності ПАТ «НВП «Радій»».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool