У Кропивницькому Сергій Шеремет привітав підприємців з професійним святом

Вересень 03, 2021 | Новини | Переглядів: 1328 | Коментарі: 0

Сьогодні, заступник голови облдержадміністрації Сергій Шеремет взяв участь в урочистому заході з нагоди Дня підприємця.

Звертаючись до учасників свята, Сергій Шеремет відзначив що на Кіровоградщині у підприємницькій діяльності задіяні близько 130 тисяч чоловік. Це люди, які щоденно працюють заради того, аби на території нашого регіону був забезпечений економічний розвиток, стабільність і достаток.

Він подякував бізнесменам за створення нових робочих місць, своєчасну виплату заробітної плати, а також збільшення надходжень до обласного і місцевих бюджетів та, відповідно, економічний і соціальний розвиток територій.

Сергій Шеремет вручив подяки та почесні грамоти кращим підприємцям області та побажав їм прийняття вдалих бізнесових рішень, укладення успішних контрактів і надійних партнерів.

На завершення урочистих заходів підприємців привітали концертною програмою та ярмарком. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool