У Кропивницькому Сергій Кузьменко провів особистий прийом громадян

Вересень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

Сьогодні до голови облдержадміністрації за допомогою у вирішенні нагальних питань звертались в основному заявники із Кропивницького, а також Голованівського району.

Приміром, пенсіонер з обласного центру потребував допомоги на лікування катаракти ока. Як запевнили фахівці з департаменту охорони здоров'я ОДА, необхідну допомогу чоловікові буде надано в обласній лікарні.

Пенсіонерка з Кропивницького нарікала на діяльність ВАТ "Кіровоградгаз", яке виставило їй чималий рахунок за період перевірки лічильника, що вийшов з ладу. Голова ОДА доручив з'ясувати усі законодавчі підстави такого рішення.

Сергій Кузьменко у присутності скаржниці, яка звернулася щодо необхідності упорядкування старобалашівського кладовища, зателефонував керівникові спецінспекції Кропивницького Андрію Максюті з проханням задовольнити прохання пенсіонерки.

З низкою інноваційних проектів щодо благоустрою обласного центру на прийом до керівника області прийшла учениця школи №34, окремі з яких зацікавили Сергія Кузьменка. Він пообіцяв дівчині, що відповідні фахівці вивчать можливості реалізації декількох її проектів.

Також буде розглянуто можливість надання матеріальної допомоги заявниці із с. Вербове Голованівського району для ліквідації наслідків пожежі у її будинку.

Сьогодні до голови облдержадміністрації за допомогою у вирішенні нагальних питань звертались в основному заявники із Кропивницького, а також Голованівського району.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool