У Кропивницькому Сергій Кузьменко провів черговий особистий прийом

Жовтень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 743 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації під час прийому вислухав проблемні питання та прохання посприяти у їх вирішенні від 6 заявників. До керівника ОДА звернулися переважно жителі обласного центру, а також Устинівського, Кіровоградського і Долинського районів.

Найбільше звернень стосувалися охорони здоров'я. Зокрема, жителька Устинівки, у якої онкохворий чоловік, попросила матеріальної допомоги на його відновлення після операції та подальше лікування.

А жителька обласного центру попросила допомогти зібрати необхідну суму коштів на операцію для її дитини з інвалідністю. Така операція є єдиним шансом, щоб дівчинка, прикута до візка, мала змогу ходити. Прооперувати її треба невідкладно.

Сергій Кузьменко пообіцяв посприяти у наданні допомоги заявницям. Зокрема він зазначив, що є два основні напрямки вирішення проблем – через звернення до депутатів обласної ради, які мають право надати фінансову підтримку за кошти обласного бюджету, та через благодійні фонди. Фахівці нададуть усю необхідну консультаційну допомогу щодо оформлення звернень і триматимуть на контролі вирішення зазначених проблем.

Питання жителя Кіровоградського району стосувалися соціального захисту людей з інвалідністю. Зокрема, мова йшла про можливість безкоштовного проїзду міжміськими маршрутами, забезпечення спеціальними засобами реабілітації, надання соціальних послуг із догляду. Голова облдержадміністрації обговорив варіанти вирішення зазначених проблем з фахівцями департаменту соціального захисту населення ОДА і дав відповідні доручення.

Решта звернень стосувалися прискорення виконання судового рішення щодо виплати соціальної допомоги, сприяння приватному підприємцю у отриманні дозволу на будівництво магазину, допомоги з придбанням автомобіля військовій частині, яка дислокується в іншій області. Вислухавши заявників, Сергій Кузьменко зазначив, що голова облдержадміністрації не має повноважень втручатися в діяльність органів місцевого самоврядування чи керівництва інших областей, проте пообіцяв переговорити з керівниками відповідних установ та попросити їхнього сприяння у вирішенні зазначених проблем.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool