У Кропивницькому семеро молодих поліцейських склали присягу

Квітень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 953 | Коментарі: 0

Під час урочистого заходу, в присутності старших колег, новобранці із хвилюванням та звитягою виголосили важливі у своєму житті слова клятви, за якими розпочнеться їх робота по захисту прав та законних інтересів свого народу ті безпеки держави.

Від імені колективу поліції області молодих колег з прийняттям Присяги привітав заступник начальника ГУНП в області Дмитро Ткачонок. Він побажав юнакам та дівчатам завжди пам’ятати про цей важливий день, дотримуватися даного слова, бути чесними у прийнятті рішень, сумлінно і віддано служити своєму народу, отримати довіру і підтримку від людей.

- Я упевнений, що цей день ви запам’ятаєте на все життя. Слова клятви будуть для вас важливими і непохитними. Кожного разу, коли людям, інтереси яких ви покликані захищати, буде потрібна ваша допомога – ви зробите все від вас залежне, аби у нашому суспільстві панували Справедливість та Закон, - сказав полковник Ткачонок.

У продовження заходу, Дмитро Георгійович виконав ще одну приємну місію – передав відомчі відзнаки Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова - «Ветеран служби».

Медалі за багаторічну бездоганну службу, вагомі особисті досягнення в боротьбі зі злочинністю та охороні громадського порядку, і 25 років бездоганної служби, отримали заступник начальника організаційно-методичного відділу слідчого управління ГУНП в області підполковник поліції Сергій Атаманчук і його колега – інспектор взводу 1, роти №1 патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» старший лейтенант поліції Олександр Пахомов.

Досвідченим правоохоронцям побажали подальших успіхів у службі.

Сектор комунікації поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool