У Кропивницькому СБУ затримала на хабарі інспектора патрульної поліції

Квітень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 685 | Коментарі: 0

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі інспектора управління патрульної поліції у Кіровоградській області.

Правоохоронці встановили, що лейтенант поліції вимагав від місцевого жителя шість тисяч гривень за непритягнення до адміністративної відповідальності за водіння автомобілем у стані сп’яніння. Вказану суму повинні були перерахувати на банківську картку близького родича зловмисника.

Оперативники спецслужби затримали поліцейського поблизу місця роботи після зняття всієї суми неправомірної вигоди.
Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.
У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Операція з викриття зловмисника проводилась спільно із слідчим відділом прокуратури області та підрозділом внутрішньої безпеки Нацполіції.

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool