У Кропивницькому СБУ викрила на хабарі заступника начальника фіскальної служби області (ФОТО)

Вересень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

Співробітники СБ України спільно з військовою прокуратурою у Кропивницькому викрили на хабарі заступника начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області.

Правоохоронці задокументували, що заступник начальника головного управління ДФС в області та керівник одного з структурних підрозділів служби вимагали від місцевого підприємця вісімдесят тисяч гривен.

За цю суму посадовці обіцяли не відображати в акті податкової перевірки виявлені порушення законодавства та не нараховувати штрафні санкції.

Оперативники спецслужби затримали зловмисниць в одному із розважальних закладів на виїзді з обласного центру під час отримання всієї суми хабара.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Чиновниць затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення їм про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Прес-група У СБУ в Кіровоградській області

У Кропивницькому СБУ викрила на хабарі заступника начальника фіскальної служби області (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool