У Кропивницькому СБУ викрила на хабарі інспектора виправної колонії (ФОТО)

Вересень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 785 | Коментарі: 0

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури викрили та затримали на хабарі інспектора Кропивницької виправної колонії.

Правоохоронці встановили, що працівниця пенітерціарного закладу вимагала від засудженого двадцять дві тисячі гривень за позитивне вирішення питання щодо пом’якшення покарання

В рамках розпочатого кримінального провадження співробітники спецслужби задокументували передачу першої частини хараба в розмірі чотирьох тисяч гривень.

Інспектора виправної колонії затримано в порядку ст.208 Кримінально процесуального кодексу України у центральній частині Кропивницького після передачі другої частини неправомірної вигоди у розмірі вісімнадцять тисяч гривень.
Вирішується питання щодо оголошення фігурантці справи про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

Досудове слідство триває.

У Кропивницькому СБУ викрила на хабарі інспектора виправної колонії (ФОТО)

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool