У Кропивницькому СБУ припинила поширення антиукраїнського електронного видання

Вересень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 708 | Коментарі: 0

Співробітники Служби безпеки України припинили поширення через інтернет-мережу розміщеного в електронному маркеті «Google Play» видання антиукраїнського змісту під назвою «Диалог с грядущим русским царем».

Правоохоронці встановили, що авторами електронного видання є один із мешканців Кропивницького та громадянин Російської Федерації, який видає себе за нащадка царської родини Романових. У тексті автори популяризують Російську Імперію та спростовують існування України як окремої суверенної держави.

З метою правового регулювання та застосування адміністративно-правових санкції співробітники спецслужби повідомили Державний комітет телебачення і радіомовлення України. Відповідно до наказу Держкомтелерадіо, затвердженого постановою КМУ від 05.04.2017 № 253 вказане видання внесено до Переліку книжкових видань, зміст яких спрямований на ліквідацію незалежності України, пропаганду насильства, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, вчинення терористичних актів, посягань на права і свободи людини.
Наразі проводяться заходи щодо недопущення подальшого поширення співавторами ідей порушення територіальної цілісності України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool