У Кропивницькому СБУ перекрила канал контрабанди спеціальних технічних засобів

Жовтень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 663 | Коментарі: 0

Співробітники Служби безпеки України у Кропивницькому перекрили контрабандний канал постачання спеціальних технічних засобів.

Правоохоронці встановили, що місцевий мешканець та його спільник з Хмельниччини замовляли спецзасоби через Інтернет в одній з країн Далекого Сходу. В Україну товар надходив міжнародними відправленнями. Ділки реалізовували спецзасоби в обласному центрі, у тому числі представникам криміналітету.

Під час обшуків за місцем проживання зловмисників співробітники спецслужби вилучили понад сто одиниць техніки. Прилади з функціями аудіо- відеозапису та спостереження були закамуфльовані під авторучки, наручні GPS/SMS/GPRS Tracker та звичайні розетки. Загальна вартість виявлених спецзасобів перевищує 150 тисяч гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 359 Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство.

Прес служба УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool