У Кропивницькому рятують тварин, які потрапляють у складні ситуації

Лютий 02, 2018 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Протягом 1-2 лютого рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький двічі надавали допомогу тваринам, які потрапили у складну ситуацію.

Так, 1 лютого о 12:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Гаспаряна в кущах громадяни помітили лисицю.

Рятувальники, викликавши представників міської ветеринарної служби, прибули на місце події та виявили лисицю, яка на той момент перебувала під автомобілем. Тварина була вилучена та передана ветеринарній службі.

2 лютого о 09:10 рятувальники виїхали за викликом небайдужих громадян, які повідомили про те, що в каналізаційному колодязі на вул. Глінки знаходиться собака, яка не може вибратись самостійно. Собаку було вилучено, при цьому тварина не зазнала ушкоджень.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool