У Кропивницькому рятувальників запросили на щедрий вечір у бібліотеку (ФОТО)

Січень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

Згідно із давніми українськими традиціями, 13 січня ми святкуємо Новий рік за старим стилем та збираємось у колі близьких на Свят вечір.

Тож не дивно, що працівники обласної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського щороку запрошують на гостини усіх охочих приєднатись до теплого спілкування та цікавого дозвілля. Рятувальники м. Кропивницького також отримали запрошення та із задоволенням взяли участь у чисельних розвагах.

Оскільки 13 січня припало на п’ятницю, то організатори заходу вирішили поєднати святкування Меланки та Старого року із містичними розвагами.

Програма Щедрого вечора була вкрай насиченою, кожний – і малий, і дорослий знайшов для себе цікаву локацію та заняття.
Так, гостей вчили розписувати медяники, писати власне ім’я в техніці китайська каліграфія та кириличною абеткою, розкривали таємниці справжньої старовинної китайської чайної церемонії, навчали мистецтву петриківського розпису. Також бажаючі могли потрапити у містичне книгосховище, поворожити на гарну долю, дізнатись про містичні силу зачісок та секрети догляду за своєю красою і ще отримати багато незабутніх вражень та корисної інформації. Додавали святкового настрою концертні виступи місцевих колективів та, звичайно, частування.

Рятувальники провели для присутніх інформаційну локацію на тему: «Святкувати безпечно – спокійно» та розповіли про життєво важливі правила безпеки життєдіяльності під час зимових свят та шкільних канікул. Адже через найменшу недбалість улюблені стята можуть принести лихо в оселю, завдати шкоди здоров’ю та навіть позбавити життя. Тож нехай вихідні та святкові дня пройдуть для нас усіх у приємній атмосфері без надзвичайних подій!

У ДСНС України у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool