У Кропивницькому рятувальники зробили свій внесок у банк крові

Квітень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 860 | Коментарі: 0

12-13 квітня до обласної станції переливання крові прийшли близько 50 працівників пожежно-рятувальної служби Кропивницького, щоб поповнити банк крові.

З власної ініціативи рятувальники Кіровоградщини виявили бажання напередодні визначного для кожного християнина свята Великодня зробити добру справу та здати кров для тих, кому вона допоможе врятувати здоров’я та життя.

Медичні фахівці станції переливання крові висловили вдячність рятувальникам, які протягом року здають кров на потреби лікувальних закладів області. Зокрема за ці два дні фахівці Служби порятунку здали 25 літрів крові.

Працівники ДСНС з власного досвіду знають, що порятунок людського життя залежить від різних факторів, зокрема від того, наскільки вчасно прийде невідкладна допомога при тяжких пораненнях. Тому як тільки виникає потреба у поповненні обласного банку крові – рятувальники без вагань стають донорами.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool