У Кропивницькому рятувальники забезпечують безпеку вірян під час Великодніх богослужінь (фото)

Травень 02, 2021 | Новини | Переглядів: 1536 | Коментарі: 0

Свято Воскресіння Христового – одне з найбільш шанованих православними українцями свят.

Разом з тим, під час його святкування у храмах використовується багато пожежонебезпечної атрибутики. Тому рятувальники докладають максимум зусиль, щоб попередити пожежі, не допустити травмування і загибелі людей. З цією метою впродовж квітня на Кіровоградщині працівниками ГУ ДСНС України у Кіровоградській області було проведено інструктажі зі священниками та безпосередньо під час оглядів приміщень культових будівель надано рекомендації щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки.

Крім того, на час Великодня та травневих свят пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини і усієї України переведені на посилений варіант несення служби та забезпечено оперативне реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж і подій у зоні відповідальності. Особлива увага зосереджена на об’єктах, які задіяні під час проведення заходів і святкування Великодня та травневих свят. 

Безпосередньо у Великодню ніч організовано чергування рятувальників у 62 храмах та церквах області.

У Кропивницькому рятувальники забезпечують безпеку вірян

У Кропивницькому рятувальники забезпечують безпеку вірян

У Кропивницькому рятувальники забезпечують безпеку вірян

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool