У Кропивницькому рятувальники забезпечували безпеку учасників греблі на каяках

Травень 25, 2019 | Новини | Переглядів: 1526 | Коментарі: 0

25 травня під час спортивно-сімейних вихідних, організованих у рамках проекту «Спортивне місто – здорова нація», усі бажаючі мали змогу спробувати свої сили, повеслувавши на каяках по р. Сугоклія у парку Перемоги обласного центру.

Кропивничани – учасники свята, глядачі та просто відпочивальники зібрались сьогодні на березі ріки, щоб поспостерігати за видовищною греблею на каяках або просто відпочити. 

Особовий склад водолазно-рятувального відділення АРЗСП У ДСНС у Кіровоградській області здійснював чергування на рятувальних човнах та був напоготові на випадок потреби негайно вирушити на допомогу потопаючим.

На щастя, сімейні вихідні та гребля на каяках відбулись без прикрих випадків та нікому не знадобилась допомога рятувальників.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool